Kivos

Umeå Open Sourcekonferens 2010

Nu är programmet spikat och klart för Umeå Open Source konferens. Föreläsare från Google, eDelegationen, Pensionsmyndigheten, Bolagsverket och KIVOS som är en sammanslutning med 20-talet kommuner i Västsverige som utvecklar Open Source. Vi har IT-företag från både Finland och Sverige som delar med sig av erfarenheter att utveckla och  arbeta med lösningar i Open Source.

Konferensen är avgiftsfri, kaffe och lunch ingår

Konferensen äger rum den 2 november 2010 i Umeå Folkets Hus och startar med registrering och kaffe kl 9.00 och seminarierna börjar prick kl. 10.00 med avbrott för lunch och kaffe och avslutas ca 16.30.

I anslutning till konferensen arrangeras, i samarbete med Dataföreningen i Umeå, en utställning med ett antal IT-företag. Om ni vill ställa ut så kontakta  ucoss@ladok.umu.se

Open Source konferensen är rätt tillfälle att lära mer om möjligheterna med Open Source, att få ta del av andras erfarenheter och inte minst att träffa vänner, kollegor, experter och knyta nya kontakter .

Läs mer om konferensen i bifogad inbjudan och program, information om projektet Open Kvarken och programmet hittar du  WWW.UCOSS.SE eller på Dataföreningens hemsida http://natverk.dfs.se/node/20551

 

Har Du frågor hör av dig till ucoss@ladok.umu.se

Välkommen / Olle Eriksson

 

 

 


Publicerat

i

,

av

Etiketter: